2005-07-11 01:56:42• hírek • Szatmár.ro

Mentegetőzés

Mentegetőzés az egészség első számú közellensége. Tegyünk ellene!

Mentegetőzés az egészség első számú közellensége, ennek leküzdésében próbálunk egy kis segítséget adni egy pár ötlettel, hogy hogyan ütemezhetjük be könnyedén mindennapjainkba a mozgást, az egészségesebb életmód kialakításának érdekében.

1. Amennyiben túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy egybe, napi harminc percet szánj kocogásra vagy sétára, oszt le napi három tízperces edzésre. Az első legyen reggel mielőtt munkába mennél, a második ebédidőben és az utolsót pedig vacsora utánra.

2. A rendszeres testmozgás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egészségesen étkez. Felmérések bizonyítják, hogy azok, akik legalább heti három órát sportolnak jobban odafigyelnek az egészséges étkezésre.

3. Az esti filmnézést is ki lehet okosan használni, pontosabban a filmet megszakító reklám részleteket. Ezek a „kényszerszünetek” egy esti műsor alatt legalább háromszor de az is előfordulhat, hogy akár ötször is megszakíthatják kedvenc műsorodat. A reklámszünetek egyenként legalább  öt percet tartanak, ami azt jelenti, hogyha ezt az időt mondjuk hasizomgyakorlatok végzésével, töltheted, ami már egy pár hét elteltével rengeteget segíthet derékméreteden.

 

 

4. Azok aki karban tartják testüket rendszeresen sportolnak, azoknál növekszik a szexuális teljesítőképesség is.

5. A rendszeres sportolás jó alkalom arra is, hogy levezesd a mindennapi stresszt és kiad magadból az aznapi mérget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: